Ontmoet je toekomstige collega's

Onze collega's
 

   

Bernadette

programmasecretaris Gezondheidsbescherming


Sinds wanneer werk je bij ZonMw?
Sinds december 2021 ben ik werkzaam als programmasecretaris bij ZonMw.
 

 

Wat doe je precies in jouw functie?
Ik werk als programmasecretaris bij het voeding programma van ZonMw. Dit is een internationaal programma waarbij we onderzoek binnen Nederland afstemmen met internationale projecten. Op deze manier wordt onderzoek naar voeding en gezondheid op een grote schaal mogelijk gemaakt. Ik heb hierdoor veel contact met onze internationale partners om onderzoek af te stemmen, te monitoren en onderzoeksresultaten te communiceren.

Waarom zit jij op je plek bij ZonMw?
Na mijn studie wilde ik graag de verbinding tussen voeding en gezondheid terugzien in mijn werkzaamheden. Mijn persoonlijke interesses sluiten dus perfect aan bij het programma waar ik in werk. Vanaf het moment dat ik begon bij ZonMw ben ik enorm warm ontvangen door alle collega’s. Die fijne werksfeer en collegialiteit is nog steeds aanwezig en heel kenmerkend voor iedereen die bij ZonMw werkt. Dit is ook terug te zien aan de sociale activiteiten die georganiseerd worden. Daarnaast word ik ook gesimuleerd om te blijven leren en mezelf verder te ontwikkelen en kan ik me op deze manier verder verdiepen.

Wat zijn je ambities?
ZonMw is een brede organisatie met veel mogelijkheden. Naast dat ik nog steeds enorm veel leer van mijn werkzaamheden op internationaal gebied, ben ik ook gemotiveerd om binnen ZonMw de verschillende mogelijkheden te ontdekken bij diverse clusters en programma’s.

 

Lotte

programmasecretaris Ouderen


Sinds wanneer werk je bij ZonMw?
Sinds maart 2019 ben ik werkzaam als programmasecretaris bij ZonMw, maar ik maakte al in 2015 kennis met de organisatie als student-assistent.

Wat doe je precies in jouw functie?
Ik heb de masterstudie biomedische wetenschappen gedaan in de richting celbiologie en microscopie aan de UvA. Daarmee ben ik opgeleid om zelf onderzoek te doen en deed dit ook een jaartje (bij Sanquin). Dat was toch niet helemaal voor mij weggelegd en daarom maakte ik de overstap naar ZonMw. Nu werk ik als programmasecretaris bij het Onderzoeksprogramma Dementie en help ik bij het mogelijk maken van onderzoek, in plaats van het zelf uit te voeren. Het heeft dus nog wel mooie raakvlakken met mijn opleiding en past beter bij mij.

Waarom zit jij op je plek bij ZonMw?
De sfeer bij ZonMw is fijn en niet al te formeel, waardoor ik mij snel thuis voelde. Collega’s zijn heel open en benaderbaar, ook al ken je elkaar nog niet. Je kunt met een vraag dus overal wel aankloppen. Ook is er voldoende ruimte om je te blijven ontwikkelen, door bijvoorbeeld trainingen te volgen. En niet geheel onbelangrijk, er is ook genoeg ruimte voor gezelligheid, bijvoorbeeld op een borrel georganiseerd door ZonMw Young. Je leert dus ook makkelijk collega’s kennen van buiten je programmateam of cluster.

Wat zijn je ambities?
Het Onderzoeksprogramma Dementie is vorig jaar van start gegaan. We zijn nog deels bezig met het vormgeven van het programma, dus daar leer ik nog ontzettend veel van. Uiteindelijk hoop ik binnen ZonMw door te kunnen groeien naar een rol als programmamanager.

 

 

Contact

HR Beheer

 

ZonMw Stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie

ZonMw
Nieuws
Subsidies
Agenda
Privacy
Disclaimer
©2022 ZonMw

Volg ons via

ZonMw Stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie

 

 

       
  


Volg ons via     

Volg ons via    


Volg ons via